Hos A’Mor Beauty Shop ved vi, at det er vigtigt at holde sig opdateret med nyheder for at få den bedste hudpleje. Vi gør det nemt for dig at holde dig orienteret om vores nye produkter, teknologiske opdateringer og med info om hvad der sker her på klinikken. 

Nedenfor kan du læse vores indlæg/nyheder:

NyhedsbilledeStor

Oil to Foam Total Cleanser

Som pionerer indenfor DobbeltAfrensning metoden, ved eksperterne hos Dermalogica at hemmeligheden bag ultra-ren, sund hud er at rense huden to gange: først med et oliebaseret renseprodukt, derefter med et traditionelt renseprodukt. Men nogle gange har vi bare ikke tid til dobbelt afrensning – vi er alle på udkig efter multifunktionelle produkter, der arbejder dobbelt så effektivt på den halve tid.

Vi introducerer en alt-i-en makeupfjerner og rens. Én afrensning fjerner makeup, solfilter, snavs, overskydende talg og forurening mens huden efterlades øjeblikkeligt mere blød og glat.*

Formlen er til at begynde med en gylden gel-olie tilsat havtorn-olie, som smelter lag på lag af makeup, solfilter, snavs og overskydende talg væk. Et stænk vand forvandler gel-olien til en rig, skylignende skum for at rense eventuelle resterende urenheder væk. En plante-afledt præbiotikum fungerer som en fugtmagnet ved at understøtte langvarig fugt og efterlader huden øjeblikkeligt blød og glat.

Fordele ved Oil to Foam Total Cleanser:

  • Smelter make-up, talg og solcreme væk
  • Renser urenheder og snavs væk
  • Efterlader huden ultraren, fugtet og glat

Køb Oil to Foam Total Cleanser her på klinikken eller på vores shop og vælg “A’Mor Beauty Shop” som tilknyttet klinik.
Så støtter du os og du optjener bonuspoint.

*Baseret på uafhægig klinisk undersøgelsesresultat med 30 frivillige, en påføring.