Hos A’Mor Beauty Shop ved vi, at det er vigtigt at holde sig opdateret med nyheder for at få den bedste hudpleje. Vi gør det nemt for dig at holde dig orienteret om vores nye produkter, teknologiske opdateringer og med info om hvad der sker her på klinikken. 

Nedenfor kan du læse vores indlæg/nyheder:

NyhedsbilledeStor

Fokus på niacinamid

Niacinamid (også kendt som vitamin B3) er en af de fantastiske ingredienser du med fordel kan inkorporere i din hudplejerutine. Den kan bruges på alle hudtyper og hjælper med at behandle flere hudproblemer.,

Prøv disse produkter med niacinamid:

AGE bright clearing serum
Aktivt to-i-en serum, der renser og forebygger udbrud samtidig med at fremme en mere ensartet hudtone.

oil free matte spf30
Ultra-gennemsigtig, let formel hjælper med at absorbere overskydende talg i løbet af dagen, forhindrer skinnende hud, samtidig med at den giver bredspektret UV-beskyttelse.

deep breakout liquid patch
Usynlig behandling mod bumser med svovl som aktiv ingrediens og hudvenlige ingredienser, der hjælper med at rense, berolige og hurtigt mindske synligheden af udbrud.

powerbright dark spot serum
Avanceret serum virker hurtigt for at mindske synligheden af mørke pletter gør huden strålende og leverer antioxidante fordele.

powerbright moisturizer spf50
Daglig SPF-fugtcreme hjælper med at beskytte mod mørke pletter, styrke hudens fugtbarriere og udjævne den samlede hudtone.


Køb produkterne på klinikken eller på vores shop og vælg “A’Mor Beauty Shop” som tilknyttet klinik.
Så støtter du os og du optjener bonuspoint.