Hos A’Mor Beauty Shop ved vi, at det er vigtigt at holde sig opdateret med nyheder for at få den bedste hudpleje. Vi gør det nemt for dig at holde dig orienteret om vores nye produkter, teknologiske opdateringer og med info om hvad der sker her på klinikken. 

Nedenfor kan du læse vores indlæg/nyheder:

NyhedsbilledeStor

Mød Clear Starts nye Clarifying Body Spray

En nyhed fra Clear Start, der behandler og forebygger udbrud og bumser på kroppen.

Bumser og udbrud på kroppen kan være pinefulde, ukomfortable og kan virkelig svække din selvtillid og din krops-selvsikkerhed. Acne på både ryg og krop er ofte forårsaget af sved, fedtstof, døde hudceller og bakterier fanget i porerne. Problemet forværres ved friktion og varme forårsaget af rygsække, svedigt tøj eller sportstøj.

Den nye Clarifying Body Spray fra Clear Start er en udbruds-bekæmpende spray der virker hurtigt på de svært tilgængelige områder for at hjælpe med at rense tilstoppede porer og minimere fremtidige udbrud på kroppen. Den mikro-fine, opfriskende mist virker endda hvis den vendes på hovedet for at sikre at intet område er uden for rækkevidde. Brug den til at behandle aktive udbrud på kroppen og for at forebygge fremtidige udbrud.

fordele ved clarifying body spray

  • Bekæmper aktive udbrud på koppen og minimerer fremtidige udbrud
  • Lindrer, køler og genopfrisker huden med milde plante-ingredienser
  • Hjælper med at balancere overskydende talg og reducere rødme

Denne spray er ideel at anvende efter et bad eller på farten, og den har en perfekt størrelse til at have med i sports- eller strandtasken.

Kr. 235,00

Køb Clarifying Body Spray på klinikken eller på vores shop og vælg “A’Mor Beauty Shop” som tilknyttet klinik.
Så støtter du os og du optjener bonuspoint.